Galindeung Manah

Didieu kuring nganti

Hiji rasa anu bisa surti

Ngaleurepkeun geget anu pahet

Midangkeun sawangan endah mangsa katukang

 

Gumuruh cai anu ngaleled wanci

Nyerek raga anu honcewang

Ngemutan anu janten bebende hate

Mugia aya dina kawilujengan

 

Duh junjunan

Sorot soca anjeun nu janten pamatok

Lamunan kuring anu helok

Iraha atuh urang patepang

 

Geugeut hate anu anteb

Teu tiasa di isuk sore

Hoyong geura anjog

Kana cita anu janten pamaes hirup

 

 

Categories: Gupay Katresna | Tinggalkan komentar

Navigasi pos

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: